2021. május 19., szerda 12:14

A kisvárdai Szent László Katolikus Gimnázium és Technikum maturandus évfolyamainak tablói

A 12. A osztály 26 végzős diákjának útját az érettségi vizsgákig Jeneiné Biervarth Andrea Zsuzsanna osztályfőnök egyengette, tanítványai emelt szintű matematika-fizika illetve reál, emelt szintű biológia-kémia tanulmányokat folytattak.

 

Az évfolyamaink búcsúzásának ünnepélyességét fokozza, hogy 16 végzősünk már az általános iskola első osztályától gazdagodik körünkben hitben, emberségben és tudományokban. Az évfolyam 10 diákjának szülei már 15 éve bizalmat szavaztak intézményünknek, így ezeknek a kitartó diákoknak a nevelésében, fejlesztésében már az óvodás koruktól részt vettek pedagógusaink.
Az évfolyam sok kiválósága közül az intézményünk által adható legnagyobb elismerésben, Szent László-díjban részesült Jedla Martin, Jurás Dorka és Molnár Máté tanulónk.

 

 

12.b szent lászló

A népes 12. B osztály harminckét fiú és két lány osztályfőnöke Foltin Tibor tanár úr, diákjai emelt szintű informatika képzésben vettek részt.

 

12.e szent lászló

A 12. E osztály tizenkilenc diákja emelt szintű angol nyelv, illetve emelt szintű humán (magyar-történelem) képzésben fejlesztette kommunikációs készségét Vassné Virga Ágnes osztályfőnök közreműködésével.

 

12.c szent lászló

A technikumi osztályaink közül a 12. C huszonöt diákja informatika, illetve ügyvitel ágazatra járt, osztályfőnökük Baloghné Votyku Klára volt.

 

12.d szent lászló

A 12. D osztály huszonhat diákja a közgazdaságtan ágazaton készült a szakmai érettségire, osztályfőnökük Gáncs Tamásné közgazdász tanár.

 

Szeretettel bocsátjuk útjukra végzős diákjainkat. Kísérje imánk és a Jóisten áldása életüket!

 

Kaszásné Tóth Judit intézményvezető

Szent László Katolikus Gimnázium, Technikum, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kollégium és Óvoda

 

Öröm-hír Sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye

 

  • Galéria:
    • 12 F tabló fekete fehér uj
    • 12 a kistabló
    • 12 d kistabló