2021. január 04., hétfő 11:21

Várják a dolgozók és gyermekek jelentkezését a Debrecen-Józsán épülő katolikus óvodába

2021. szeptemberében fogja megnyitni kapuit a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye fenntartásában működő Szent György Katolikus Óvoda.

A négy csoporttal induló új óvodába várják a gyermekek jelentkezését, valamint a felnőttekét óvodapedagógus és dajka munkakörbe. A munkakörök betöltéséhez szakmai tapasztalat és a megfelelő szakirányú végzettség szükséges. Ha szeretne egy most formálódó csapat tagja lenni, ha fontos szerepet játszik életében a Jézus Krisztussal való személyes kapcsolat kialakítása a kicsikben, érdeklődjön Molnár Katalin EKIF tanfelügyeletei főigazgatónál a  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címen, vagy az 52/431-631-es telefonszámon.

A Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye fenntartásában működő új óvoda révén teljessé válik az egyházmegye nevelési-oktatási palettája Debrecenben is. Az induló óvoda a legapróbbak gyermekközpontú, szeretetteljes világát teremti meg: biztonságot jelent a szülőknek, mert jó kezekben lesz gyermekük. A mindennapok fejlesztő közege nem csak az óvodáskornak megfelelő kompetenciákat erősíti meg, a nálunk nevelődő kisgyermekek szinte észrevétlenül nőhetnek bele hitünk éltető közegébe. A családokkal való kapcsolattartás folyamán a katolikus óvodánk remélhetőleg egyre több embert segít majd az igaz értékek megtalálására. Éppen ezért intézményünk nyitott minden család számára, akik elfogadják az óvoda katolikus szellemiségét. Küldetésünk, hogy az evangélium tanítása szerint neveljük a ránk bízott gyermekeket, megtanítsuk őket a hit ajándékának felismerésére, Isten gondoskodó szeretetének felfedezésére.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

Öröm-hír Sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye

 

 

  • Galéria:
    • látványterv