Adatvédelmi tájékoztató (Imaszövetség)

Adatkezelési tájékoztató

A Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye (székhely: 4024 Debrecen, Varga u. 4.; „Egyházmegye”) jelen adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli a Szent László Imaszövetséghez (a továbbiakban: Imaszövetség) csatlakozás során megadott személyes adatokat (név, e-mail cím).
Az Egyházmegyénél adatvédelmi tisztviselő: Terdikné Kerékgyártó Zsuzsa
Az Egyházmegye az Ön nevét az Imaszövetséghez csatlakozás céljából, az e-mail címét pedig üzenet küldése céljából kezeli.
Az adatkezelés jogalapja szerződés teljesítése.
Az Egyházmegye a csatlakozás során megadott személyes adatait nem adja át más személy részére.
Az Egyházmegye a személyes adatait a tag kilépéséig, illetve az Imaszövetség megszűnéséig kezeli.
A személyes adataihoz jogosult hozzáférni, továbbá jogosult a személyes adatai helyesbítését vagy törlését kérni, illetve élhet az adatkezelés korlátozásához és adathordozhatósághoz való jogával. A személyes adataival kapcsolatos jogát gyakorolhatja az Egyházmegye részére az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött e-mail útján vagy postai levélben a székhelyére küldött levél útján.
A személyes adatai megsértésével kapcsolatban (i) kapcsolatba léphet az Egyházmegyével a következő e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ; (ii) a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat a következő elérhetőségek egyikén: a 1530 Budapest, Pf.: 5. levelezési címen, személyesen a 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c. címen, a +36 (1) 391-1400 telefonszámon, a +36 (1) 391-1410 faxszámon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.